Ordu Altınordu Kaymakamlığı, Altınordu Belediyesi ve Ordu Muhtarlar Derneği tarafından Muhtarlar Günü nedeniyle 19 Ekim 2020 Pazartesi günü kutlama programı düzenlenecek.

Atatürk Anıtı’nda saat 10.00’da Ordu Muhtarlar Derneği çelenginin sunulmasıyla başlayacak program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek.

Atatürk Anıtı’ndaki program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından sona erecek.

Etkinlikler daha sonra ziyaretlerle devam edecek. İlk ziyaret saat 10.30’da Valilik Makamı ile başlayacak. Daha sonra 11.15’de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 11.45’de Altınordu Kaymakamlığı ve son olarak da 12.15’de Altınordu Belediye Başkanlığı ziyaret edilerek program sona erecek.

Havanın yağışlı olması durumunda ise program çelenk sunma programı hariç Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Başkan Öztürk içişleri bakanlığı’nın programına katılacak

Öte yandan aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı olan Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk aynı gün İçişleri Bakanlığı’nın Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği programa katılmak üzere Ankara’ya gidecek. Altınordu’daki programa Ordu Muhtarlar derneğini temsilen Altınordu Muhtarlar Derneği Genel sekreteri Nevin Gül katılacak.  *Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim