Tüm Türkiye olarak 11 milyon ağacı miras bırakarak Dünya rekoruna koşuyoruz.” Geleceğe Nefes ol sloganıyla Ordu Valiliği Himayelerinde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren Lebibe Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen fidan dikim programı Protokol Üyeleri, Öğrenciler ve Genç Gönüllülerin katılımıyla Lebibe Ergin Karlıbel Yurt müdürlüğü Hatıra ormanında gerçekleştirildi.

Daha yeşil bir Türkiye için 11 milyon fidan toprakla buluşuyor projesi ile Ordu’da da 1459 kişi kapasiteli üniversite gencinin barındığı Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Lebibe Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdu hatıra ormanı oluşturuldu. Protokol Üyeleri ve gençlerin katılımı ile birlikte 100 meyve fidanı toprakla buluştu.

Programa Ordu Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Tarım İl Müdürü Kemal Yılmaz, P.T.T Başmüdürü Şinasi Duman, Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Tekin, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Altınordu İlçe Mütfüsü Abdullah Sönmez, İş İnsanı Ergin Karlıbel, İş İnsanı Levent Karlıbel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Yurt İdarecileri, Gönüllü Gençler ve öğrenciler katıldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim