Gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta daha etkin ve verimli olmak amacıyla çalışan personele yönelik kalite yönetimi, iletişim, motivasyon, kurum kültürü, beden dili, müşteri memnuniyeti ve zaman yönetimi konularında eğitim semineri düzenlendi.

“HEDEF EĞİTİMLİ PERSONEL”

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORBEL A.Ş.nin verdiği her hizmette önceliğin vatandaş memnuniyeti olduğunu ifade eden ORBEL A.Ş Genel Müdürü Muhammet Günaydın, “ Yapmış olduğumuz faaliyetlerde kalite ve müşteri memnuniyeti önemlidir. Müşterilerin istek ve gereksinimlerine uygun mal ve hizmet üretmek suretiyle müşteri doyumu sağlamak mümkündür. Hedefimiz verdiğimiz hizmetlerimizde müşteri talep ve beklentilerini ön planda tutarak vermiş olduğumuz hizmet kalitesinin çıtasını daha da yukarıya çıkarmaktır” dedi.

“HER ORBEL PERSONELİ BİZİM AYNAMIZDIR”

ORBEL personeli her çalışanın kendilerinin birer aynası olduğuna vurgu yapan Genel Müdür Günaydın, “Hizmet verdiğimiz alanlarda verimlilik esastır. Hedeflerimize ulaşmak, kaliteli vizyona sahip olmak bilinçli bir ekiple mümkündür. Bizler biliyoruz ki her personelimiz bizi, şirketimizi yani ORBEL A.Ş.yi temsil ediyor. Onlar bizim dışarıda ki aynamız. Bu nedenle her personelimize gerekli eğitimi sağlamaya çalışıyor, eksik yanlarını tamamlamaya çalışıyoruz. Eğitimli personel, hizmet kalitesi adına çok önemli. Bunun için gerekli eğitimleri belirleyip çalışan personelimizin daha yetkin, bilgili, deneyimli ve verimli olması yönünde çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

“EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Eğitim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini sözlerine ekleyen ORBEL A.Ş Genel Müdürü Muhammet Günaydın, “İşletmelerin en önemli amacı müşterilerini memnun etmektir. Yoğun rekabet koşulları altında işletmeler uygulamaları ve teknolojik gelişmeleri kolaylıkla taklit edilebilmektedir. Ancak, müşteri ilişkileri taklit edilmesi göreceli olarak zor olduğundan rakiplere karşı üstünlük sağlayıcı bir faktör olarak ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle eğitim her zaman gereklidir. Eğitimli personelin kurumlara katkılarından yola çıkarak bu tür eğitimlere ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ORBEL A.Ş tarafından personellerine yönelik düzenlenen eğitim semineri, TSE Eski Temsilcisi Uluslararası ISO 9000 Kalite Yönetim Sistem Belgelendirme konusunda yetkin, BTG, eğitimci, gazeteci ve yazar Ufuk Ersoy tarafından verildi.

Editör: TE Bilişim