Çorum’da meydana gelen trafik kazasında içinde Ordulu ailenin bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte İstanbul’da bulunan yakınlarını ziyaret edip Ordu’ya dönmek için 52 RE 220 plakalı hafif ticari araç ile yola çıkan Hüseyin Gür, Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde yol kenarında park halinde duran tıra arkadan çarptı. Kazada araç sürücüsü Hüseyin Gür ile aynı araç içinde bulunan eşi Nazmiye Gür, oğlu Abdülmecit Gür ile Selma Soğancı yaralandı.

Kazada hurdaya dönen aracı gören diğer sürücüler hemen 112 Ambulans, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle birlikte yaralılar ambulanslarla Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan ve emekli hemşire olduğu öğrenilen Nazmiye Gür tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EMEKLİ HEMŞİREYE SON GÖREV

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken kazada hayatını kaybeden emekli hemşire Nazmiye Gür dün Altınordu Eskipazar 1. Etap TOKİ’deki evinden alınarak saat 16.00’da Ulubey İlçesi Yukarıkızılen Mahallesi’nde aile kabristanlığında toprağa verildi. *Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim