Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Dijital Çağ: Web 3.0 ve Ötesi...' isimli Erasmus + Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklık projesi doğrultusunda Slovakya'nın başkenti Bratislava'da proje ortaklarından temsilcilerin katılımıyla öğrenme-öğretme faaliyeti gerçekleştirildi.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Dijital Çağ Web 3.0 ve Ötesi adlı projenin Mobil Uygulama Geliştirme başlıklı LTT faaliyeti kapsamında proje paydaşlarının katıldığı hareketliliğe 4 öğretmen katıldı.

18-22 Ekim 2021 tarihleri arasında Slovakya'nın başkenti Bratislava'da tüm ortaklardan temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirilen hareketlilikte 16 katılımcı bir araya gelirken eğitim, öğretim ve öğrenme konularında fikir alış verişinde bulundular.

Mesleki ve Teknik Eğitime olan ilginin arttırılması ve öğrencilerin bilgi birikimlerinin yükseltilmesi amacıyla düzenlenen hareketlilik sonucunda, görevli öğretmenler tarafından ilerleyen dönemde öğrenciler ile mobil uygulama geliştirme çalıştayları için planlamalar yapıldı.

Mesleki eğitimin genel kalitesini iyileştirme, meslek lisesi öğretmenlerinin niteliklerini geliştirme amacını taşıyan projeden öğretmenler ve öğrencilerden oluşan toplamda yaklaşık 4.500 faydalanıcının yararlanması hedefleniyor. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim