Küresel Öğretmen Ödülü yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren Muhammet Aydın, Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'nu ziyaret etti.

Ünye İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Elibolca'nın beraberinde bulunduğu ziyarette, öğretmen Muhammet Aydın, yarışmanın detayları ve süreci hakkında Müdür Vargeloğlu’na bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette, bir süre sohbette bulunan Müdür Vargeloğlu, "İnsanlar; eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda millî, manevi ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarırlar. Bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm eğitim yöneticilerimizin, okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin özverili ve fedakarca bir çalışma içerisinde olacağına inanıyorum. Bu vesileyle eğitimde mükemmelliği teşvik etmek amacıyla, öğretmenlere verilen Küresel Öğretmen Ödülü yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren öğretmenimiz Muhammet Aydın'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim