Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimler devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince, şehrin çeşitli bölgelerinde denetim yapıldı.

Denetimlerde 27 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 19 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 33 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 46 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 683 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan, 56 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 12 araç sürücüsüne ise kask kullanmamaktan işlem yapıldı.

66 araç trafikten men edildi

9 bin 411 aracın kontrol edildiği uygulamalarda 66 araç trafikten men edilirken, Bin 187 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapıldı, 27’sinin sürücü belgesine el konuldu.

Ordu’da Bir haftada 23 yaralamalı kaza meydana geldi

Öte yandan Ordu’da 1 hafta içerisinde 23 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen bu kazalarda ise 28 kişi yaralandı.

Denetimler aralıksız devam edecek

Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile trafik kazalarını azaltmaya yönelik kontrol ve denetimlerimiz kararlılıkla, yoğun, etkili ve süreklilik arz edecek şekilde devam edilecektir.” Denildi. *Haber: Derya KARA

Editör: TE Bilişim