Toplantıda, daha önce Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı olan Halit Tomakin’e, OTSO Meclis Başkan Yardımcısı olarak kaldığı süre boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verildi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı meclis toplantısını, Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Meclis üyelerinin katılımları ile Meclis Başkanı Levent Yıldırım Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin katıldı.

Daha önce Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı olan Halit Tomakin, iş yoğunluğu nedeni ile görevini bir başka şirket ortağı olan Celil Tomakin’e bırakmıştı. Ordu Ticaret ve Sanayi odası Meclisi aldığı karar doğrultusunda Ordu TSO Meclis Başkan Yardımcısı olarak kaldığı süre boyunca yaptığı çalışmalardan ve katkılarından dolayı Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’e teşekkür plaketi takdim etti.

Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Meclis Başkanı Levent Yıldırım’dan plaketi alan Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin; “İş yoğunluğu nedeni ile bu görevimden ayrı kalmak zorunda kaldım. Ancak şunu unutmayın ki ben bu görevi bıraktım diye odayı da bıraktım demek değil, ben her zaman sizlerin yanında olmaya ve birlikte hareket etmeye devam edeceğim. Ben sizlere şahsım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim