Beraberinde, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı ve diğer heyet üyeleriyle birlikte Ordu Valiliğine gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhasek, Vali Tuncay Sonel tarafından karşılandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Ordu Valiliğini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuncay Sonel, “Sayın Bakanım sizleri ve kıymetli ekibinizi Karadeniz’imizin en güzel yörelerinden biri olan Ordu’muzda görmekten son derece mutluyuz. İnşallah buraya gelmeniz hem Ordu’muza, hem ülkemize hayırlar getirir” diye konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, Ordu’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, Ordu’da katılacağı programlar hakkında bilgi verdi.

Özkaseki, ortak akıl ve istişarenin önemine dikkat çekerek, “Biz belediyecilik işinde doğrusunu bulmayı, ortak akılla hareket etmeyi, istişare etmek olduğuna inanıyoruz. Bizim amacımız eser bırakmak. Onun için de her şehrimize gidiyoruz, belediye başkanı arkadaşlarımızla istişare ediyoruz, anketleri değerlendiriyoruz, yapılanları görüyoruz. Türkiye’de bütün belediyelerimizin, hatta kamunun kendine has, kısıtlı, dar bir bütçesi var. Bu bütçenin en uygun şekilde, en acil ihtiyaçlara öncelikli olarak harcanması esas. Bunun lüzumsuz yerlere harcanması hepimizi çok üzer. O zaman önemli olan istişare etmek, konuşmak, tartışmak, ortak akılla doğruyu bulmak, birbirimize yol göstermek, gördüklerimizden ders almak. Böyle bir yolla da güzel hizmet yapılır diye inanıyoruz. Onun içindir ki bugün buradayız. Biraz belediye başkanlarımız ile çalışacağız. Projeleri gözden geçireceğiz. Sonra da yarın gelecek arkadaşlarımızla birlikte istişareler yapacağız. Ordu’da duayen belediyecilerimiz var. Onlar da tecrübelerini paylaşacaklar. Ben istişare ile yola çıkılan işin, sonucunun hayırlı olacağına inanıyorum. İnşallah bu hayırlı işler için buradayız.” diye konuştu.

“Ordu’ya Büyük Hizmetleriniz Olacağına İnanıyorum”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki konuşmasının sonunda Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Sizi de gördük çok memnun olduk. Çünkü yıllardır takip ediyoruz, görüyoruz, başarılarınızı biliyoruz. Ordu’ya da çok büyük hizmetlerinizin olacağına yürekten inanıyoruz. Allah kolaylık versin” diyerek, sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim