Müdür Toparlak, “Artık bilindiği gibi koronavirüs hayatımızın her yerinde var. Ama aşıyla ilgili hem Sağlık Bakanımızın açıklamalarından hem de Dünya’da ki gelişmelerden umutluyuz. Çünkü çok önemli aşıyla ilgili bulgular var. Eğer aşı hayata geçerse kış ve yaz turizminde olağanüstü hareketlilik yaşanacak diyebilirim. Çünkü insanlar sıkıldı ve özgürlüklerinden uzaklaştı. Dolayısıyla aşı bulunursa hareketlilik yaşanır.” Dedi.

PANDEMİ SONRASI ORDU ZİRVE YAPAR…

İç turizmde ise koronavirüs tedbirlerine uyulduğunda bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum diyen Müdür Toparlak, “ Özellikle doğa turizminde ve kış turizminde sorun olmaz. İstediğimiz yoğunluğu yakalarız. Aşı hayata geçtiğinde önümüzdeki bu sezon Ordu olarak zirve yaparız.” Diye konuştu.

PERŞEMBE YAYLASI BALON TURİZMİNDE BİR NUMARA OLUR…

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan balon turizmine de değinen Müdür Toparlak, “Balon turizmi ilimize ayrı renk katacaktır. Her etkinlik zaten turizme renk katar. Balon turizmi bilindiği gibi ilgi gören bir aktivitedir. Perşembe Yaylamızda menderesler vadisi dediğimiz alan içerisinde uçsuz uçaksız bir alan var. Biz sadece bir kısmını görebiliyoruz görselden. Asıl vadinin doğduğu yeri ve alanı balon seyahati ile görebiliriz. Bu Dünya’nın en keyifli aktivitesi olur. Onun için Perşembe Yaylamız balon turizminde bir numara olur.” Diye konuştu. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim