Rektör Akdoğan mesajında, “Bu salgın sürecinde bayramımız buruk ve hüzünlü geçecek de olsa, tekrar bir arada olduğumuz müreffeh günlere ulaşacağımıza olan inancım tamdır.” Dedi.

Akdoğan, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş ayı olan bir Ramazan ayını daha geride bırakırken dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştiği; huzurun, sevginin ve paylaşımın arttığı bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Toplumsal bağların güçlendiği, kültür ve inanç aidiyetinin arttığı önemli günler olan bayramlar, milli bağlarımızı inanç temelinde sağlamlaştıran ve gelecek nesillere sevgi, saygı ve merhamet gibi değerlerimizin ulaşmasını sağlayan anlamlı zamanlardır. Sevdiklerimizle bir arada olmanın değerinin daha iyi anlaşıldığı bu salgın sürecinde bayramımız buruk ve hüzünlü geçecek de olsa, tekrar bir arada olduğumuz müreffeh günlere ulaşacağımıza olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle bu müstesna günün ülkemiz için sağlık, huzur, barış ve aydınlık dolu yarınlara vesile olmasını diliyor; başta Ordu Üniversitesi ailesi olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim