Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Meslek Hizmet

Ödülünü bu yıl, yakma ve dağlama sanatçısı İhsan Gürdal’a, gazeteci Murat Gürsoy’a ve eğitimci Kaya Aydın’a verdi.

            Meslek Hizmet Ödül töreni Ordu Balıktaşı Cıty Otel’de düzenlenen eşli yemekte takdim edildi. Geceye UR 2430.Bölge 27.Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Hakan Karakaş ve Eşi Ebru Karakaş, Giresun Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Selami Oktay, UR 2430.Bölge Rotaata Komite Başkanı Rtn. Hasan Karamustafaoğlu ve Eşi Nalan Karamustafaoğlu ve Rotaryen, Rotaryen eşleri ve konuklar katıldı.

            Ordu Rotary Kulübü Başkanı İsmail Aydın burada yaptığı konuşmada; “Siz değerli dostlarımız meslek hayatınız boyunca yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı işler doğrultusunda çalışmaları için önder oluyorsunuz. Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz ‘Meslek Hizmet Ödülü’ ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz” dedi. Daha sonra Meslek Hizmet Ödülü törenine geçildi. İhsan Gürdal’ın Plaketini Ordu Rotary Kulübü’nün Kurucu Başkanı Mürsel Engin, Kaya Aydın’ ın plaketini Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın ve Murat Gürsoy’ un plaketini Ordu Kent Konseyi Başkanı GDB. Ömer Aydın takdim eti.

            Daha sonra söz alan İhsan Gürdal, Murat Gürsoy ve Kaya Aydın bu ödüle laik görülmelerinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Ordu Rotary Kulübü’ne teşekkürlerini sundu. *Haber Merkezi     

                                                                                                                     

                       

Editör: TE Bilişim