Ordu’nun Fatsa İlçesinde bir şahsa gönderilen alkolleri tüketen 3 şahıs hastaneye kaldırılırken, 1 şahıs ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmir’den bir firmadan kargo yoluyla etil alkol gönderildiğinin tespit edilmesi üzerine Altınordu’da 3, Fatsa’da 4, Ünye’de 1, Ulubey’de 1 ve Mesudiye’de 1 olmak üzere toplam 10 adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde olay ile ilgili 5 şüpheli gözaltına alınırken, soruşturma devam ediyor.

PERŞEMBE’DE SAHTE ALKOL OPERASYONU…

Ordu’nun Perşembe ilçesinde Sahte Alkollü içki imal ettiği tespit edilen şüphelinin 2 adresinde yapılan aramada, 5 litre rakı, 5 litre votka, 25 litre etil alkol ve 13 adet alkol yapımında kullanılan kit ve çok sayıda boş vaziyette 500 ml pet şişe ele geçirildi.

Konu ile ilgili 2 şüpheli yakalandı.

ALTINORDU’DA CİNSEL İÇERİKLİ HAP ELE GEÇİRİLDİ…

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Cinsel İçerikli ürünlere yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde ise; Altınordu’da faaliyet gösteren 1 işyerinde yapılan aramada; 345 adet cinsel içerikli uyarıcı hap, 77 adet cinsel içerikli krem ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

5 İLÇEYE SAHTE İÇKİ İMALATI OPERASYONU…

Sahte alkollü içki imalatına yönelik yapılan çalışmalarda ise 9 şüpheliye yönelik Ordu’nun Altınordu İlçesinde 3, Ünye İlçesinde 1, Fatsa İlçesinde 4, Ulubey İlçesinde 1, Mesudiye İlçesinde 1 adres olmak üzere toplam 10 adreste, 30 personel (10 Ekip) katılımıyla arama gerçekleştirildi.

Yapılan aramada; 4.5 litre alkol, 44 Litre etil alkol, 7 Adet alkol yapımında kullanılan kit ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan 9 şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem yapıldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim