Ziyarette konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “Tecrübesi ve çalışkanlığı ile her kesim tarafından takdir edilen değerli bürokrat ve devlet adamı olan Ticaret Bakan Yardımcımız Sezai Uçarmak’ı ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Kendileri ile ilimizin ticari hacminin genişlemesi, ihracat ürünlerimizin çoğaltılması ve pazar payının büyümesi ile alakalı görüşmeler yapacağız. Bakan Yardımcım ile birlikte Ordu’da atılması gereken adımları birlikte atacağımıza inanıyorum.” Diye konuştu.

SEZAİ UÇARMAK: “ORDU’YA VEFA BORCUM VAR”

Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ise yaptığı konuşmada, “Ordu’ya benim vefa borcum var. Bakanlığım ile ilgili konularda elimizden geleni fazlası ile yapmak, Ordulu hemşehrilerime kalıcı katkı sunmak istiyorum” dedi.

 Fındığın yeni pazarlara açılması, ticari hacminin büyümesi için plan ve projelerimizi geliştirdik diyen Uçarmak, “Bugün fındık değerinde işlem görüyorsa AK Parti hükümetinin fındıkta kalıcı ve köklü çözümlere imza atması ile oldu, İnşallah fındığımızın dünya pazarlarında kolay ulaşması için starajilerimizi daha da geliştireceğiz.” Şeklinde konuştu.

Bakan Yardımcısı Uçarmak son olarak ise şunları söyledi: “Karadeniz-Akeniz Yolu ticaret hacminin büyümesine önemli katkı sunacak bir yol bu yol ile birlikte benim için Ordu’nun Dünya’ya açılan penceresi olarak gördüğüm Ordu Limanları ayrı bir fırsat. Sadece ilimizin değil bölgenin ticari faaliyetini, ihracat ve ithalatını önemli ölçüde artıracak bir proje.  Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla hep birlikte el birliği ile Ordu’yu ticaretin merkezi yapmak istiyoruz.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim