or.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapı ve üst yapıdaki başarısı, tarıma verdiği önem, spor, yazılım ve enerji hamleleri, turizm alanındaki yatırımları ve çağdaş şehircilik kimliğine uygun çalışmaları ile Ordu’yu ‘Düşünen, Üreten, Yarışan’ bir il haline getiriyor. Hayata geçirdiği yatırımlarla şehirde değişim ve dönüşümü hissettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarla şehre değer katıyor.

Bu kapsamda modern ve çağdaş şehircilik çalışmalarına ağırlık veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde bulunan ve halk arasında Fidangör olarak bilinen Sırrıpaşa Caddesi’nde Başkan Güler’in talimatıyla başlattığı çalışmaları tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu. Altyapısı sil baştan yenilenen caddede cephe ve zemin iyileştirme projesi kapsamında 98 binanın dış cephesi yenilendiği gibi zemine de doğal taş döşemesi yapılarak caddenin silueti değiştirildi.

ORDU’YU ZİYARET EDENLERİN İLK DURAKLARINDAN BİR TANESİ OLUYOR

Yapımı tamamlanan ve vatandaşların kullanımına sunulan cadde sağlam altyapısı ve modern görünümü ile Ordu’nun açık AVM’si haline dönüşürken Ordu’yu ziyaret edenlerin ilk duraklarından bir tanesi oldu.

VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ ÜST DÜZEY

Sırrıpaşa Caddesi üzerinde yapılan çalışmaları değerlendiren cadde esnafı ve caddeyi ziyaret eden vatandaşlar, yapılan çalışmaların bölgeye cazibe kattığını belirttiler. Zemin iyileştirmesinden cephe giydirmelerine kadar birçok alanda gerçekleştirilen çalışmalarla ve normalleşme adımlarının atılması ile caddenin daha da hareketlendiğini ifade eden mahalle sakinleri, esnaflar ve vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim