Kurum Amirleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar Vali Seddar Yavuz için veda törenine katılarak uğurladılar.

Veda töreninde çekilen hatıra fotoğrafında ve vedalaşma da sosyal mesafe kuralına uyulmaması da gözlerden kaçmadı.

SEDDAR YAVUZ: “BU AYRILIK FİZİKİ”

Veda töreninde bir konuşma yapan ve Kocaeli’nde bir eviniz olduğunu unutmayın diyen Vali Seddar Yavuz, “Gözümüzün nuru Ordumuza veda ediyoruz ama bu ayrılık fiziki bir ayrılıktan olmaktan öteye geçmeyecek. Çünkü bu şehre gönlümüzü verdik. Üç yıl beraber bu şehre hizmet ettik. Ben herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum ve Kocaeli’nde bir evinizin olduğunu hatırlatmak istiyorum.” Dedi.

“MESAFELER DOSTLUKLARI PEKİŞTİRİR”

Mesafeler ancak dostlukları pekiştirir, kuvvetlendirir diyen Yavuz, “İnanıyorum ki çalışırken, görevdeyken daha mesafeli, daha resmi ilişkilerimiz söz konusu iken şimdi artık Ordu Valiliği unvanımız yok. Artık sadece Vali Seddar Yavuz unvanımız var. Daha da doğrusu Seddar Yavuz var. Dolayısıyla hem kapımız hem de gönlümüz size sonuna kadar açık. O yüzden yaptıklarımızla yapamadıklarımızla, eksiklerimizle kusurlarımızla hakkınız helal edin. Allah’a ısmarladık. Hoşçaklaın.” Diye konuştu.

Vali Seddar Yavuz, konuşmasının ardından herkesle tek tek vedalaşarak Ordu’dan ayrıldı. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim