“Bütün şehir eşit hizmet” anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi şehre ve insana dokunmaya devam ediyor.

Bir taraftan klasik belediyecilik hizmetlerini kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi diğer taraftan toplum sağlığının korunması virüsün yayılımının ve bulaşmasının önlenmesi için Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını da hiç ara vermeden devam ettiriyor.

TÜM EKİPLER ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla hayata geçirdiği planlama doğrultusunda tüm ekiplerle birlikte bir mahalleye girerek sokaklarını özel solüsyonlarla yıkıyor, park ve bahçelerin bakım onarımını yapıyor ve ayrıca mahallede meydana gelen alt yapı ve üst yapı aksaklıklarını da gidermeye devam ediyor.

Altınordu Belediyesi bu kapsamda ilk çalışmayı tarihi Taşbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda Temizlik Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklarda süpürme ve köpüklü yıkama, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince park ve yeşil alanlarda ağaç budama, ot biçme, bakım onarım ve genel temizlik, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise parke tamirat çalışması yapıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ BİR İLKİ YAŞIYOR

Mahallede yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar ise Taşbaşı Mahallesinde ilk kez geniş çaplı bir çalışma yapıldığını söyledi. Altınordu Belediyesi’nin her alanda gerçekleştirdiği çalışmaları çok beğendiklerini aktaran mahalleliler Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkürlerini iletti. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim