Tv52'de Akın Çiçek'in hazırlayıp sunduğu "Özel Gündem" programına konuk olan Seyit Torun, yerel gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Ordu Milletvekili Seyit Torun,"Biz Ordu'da seçimi kazanmak istiyoruz. Bunun için her türlü değerlendirmeyi yapıyoruz." ifadeleriyle başladığı açıklamasına adayları ne zaman açıklayacaklarına ilişkin şu değerlendirme ile devam etti: 

"Kazanacak bir adayla mutlaka seçime katılacağz, bu iddiamızı ortaya koyacağız. Biz mutlaka Ordu Büyükşehirde ve ilçelerde başarılı olacağız. Birçok kriteri göz önünde bulunduruyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde de bunu açıklayacağız."

Kendisinin adaylığına ilişkin soruya cevaben konuşan Torun, şuan parti nezdinde ciddi bir sorumluluğu olduğu ve Ordu'ya her yerde her görevde hizmet edeceğini söyledi.
Torun:
"Ordu'ma hizmet benim için her yerde mümkün. Sorumluluğu ne olursa olsun sade vatandaş olarak da Orduluların hizmetinde olacağım. şu dönemde yerel yönetimin tüm ağırlığı benim üzerimde ve bu süreçten başarı ile çıkmak zorundayız. Ordulu hemşehrilerimin teveccühünü her yerde gördüm; minnettarım. Bu süreçte adaylık gibi bir görev söz konusu değil." şeklinde konuştu.

Seçimi Kazanacağız
CHP Genel başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu'da seçimi kesin kazanackalrını ifade ederek, "Lale devri bitti, kır çiçekleri açacak" ifadesini kullandı.
O açıklamada;
"Seçimi kazanmak zorundayız ve en doğru tercihleri ortaya koymak zorundayız. Ben bütün Türkiye'nin adaylarıyla ilgilenirken kendi memleketim de çok önemli. Biz Ordu'da mutlaka seçimi kazanacağız. Bu süreci en iyi şekilde planlamak durumundayız. Bizim meselemiz asla ve asla kavga değil. Biz "Lale devri bitti, kır çiçekleri açacak" diyoruz." değerlendirmesine yer verildi.

Editör: TE Bilişim