Ordu’nun televizyonu TV52’nin yıllardır yayın yaptığı binada imar eksiklikleri bulunduğu gerekçesiyle mühürlenmek istenmesi üzerine sosyal medya kullanıcıları tarafından kampanya başlatıldı.   Kullanıcılar, #tv52susturulamaz hastag'i ile sürece yönelik düşüncelerini paylaşıyor.

Bilindiği üzere çeyrek asrı aşan süredir aynı binada yayın faaliyetini sürdüren Tv52 kanalı, yaptığı gerçekçi yayınların birilerini rahatsız etmesi sonucu çeşitli bahanelerle kapatılmak isteniyor. 12 Mart Pazartesi günü televizyon kanalının kapıları mühürlenecek. Birileri, milletin gücüyle, makam sevdasıyla ve siyasi hırsları uğruna Ordu'nun markasına kilit vurma derdinde. Hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Mazlumun, mağdurun yanında olacaksınız" ifadelerini çiğneyerek, davalarını yok sayarak. Tv52 kanalı her zaman toplumun her kesiminin sesi olmuştur. Ve şimdi bu ses kısılmak istenmektedir. 

Sosyal medyada olsun, yerelde ve genelde vatandaş nezdinde olsun destekler çığ oldu gelirken, çoğu sivil toplum kuruluşunun sessiz kalması da ayrı bir düşündürücü durum...

Sizler de sürece dair düşüncelerinizi bu etiket ile paylaşabilirsiniz...

Editör: TE Bilişim