GELİNLİK GÜLYALI BELEDİYESİ’NDEN, SAÇ VE MAKYAJ DİLEKNAZ KUAFÖR’DEN

Gülyalı Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde paylaştığı, “Gelinlikleriniz Gülyalı Belediyesi’nden” haberi iyilik hareketine dönüştü. Bu haberin ardından Ordu’nun merkez ilçesi Altınordu’da faaliyet gösteren Dileknaz Kuaför de Gülyalı Belediyesi’nin gelinlik verdiği ihtiyaç sahibi gelin adaylarının ücretsiz saç ve makyajını üstlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülyalı Belediye başkanı Ulaş Tepe, “ Pandeminin yarattığı ekonomik sıkıntıların en çok evlenecek çiftleri etkilediği bu süreçte, ihtiyaç sahibi çiftlere ücretsiz bir şekilde gelinlik dağıtımına başladığımızı paylaştıktan sonra hayırsever kesimlerden destek gelmeye başladı. Ordu’da bayan kuaför işletmeciliği yapan Dileknaz Kuaför, gelinlik dağıttığımız ihtiyaç sahibi gelin adaylarımızın saç ve makyaj uygulamasını ücretsiz bir şekilde gerçekleştireceğini açıkladı.” Dedi.

 “Birlik ve beraberliğe inancımız her geçen gün daha da artıyor, umudumuz dalga dalga büyüyor” diyen Başkan Tepe, İyilik hareketine dönüşen bu uygulamaya katılan, destek veren herkese teşekkür etti. *Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim