Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinin en yoğun mahallelerinden biri olan Atatürk Mahallesi’nde 6 sokak ve bir caddenin daha sıcak asfalt ile buluştuğunu söyledi.

BAŞKAN GÜLER: “6 SOKAK VE BİR CADDEYİ SICAK ASFALTLA BULUŞTURDUK”

Başkan Güler açıklamasında, “İlçe merkezlerindeki altyapı ve asfalt seferberliğimiz sürüyor. Ünye ilçemizde konforlu bir ulaşım için Atatürk Mahallesi’ne bağlı, Şehit Fatih Coşkan Sokak, Akasya Sokak,  Kıyışkan Sokak, Sıla Sokak, Yasemin Sokak ve Yıldız Sokak ile Şehit Hüseyin Kuşçu Caddesinin altyapılarını sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturduk. Ünye ilçemize hayırlı olsun” dedi.

GENEL SEKRETER ALP: “KAR YAĞIŞI OLMADIĞI MÜDDETÇE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRECEK”

Atatürk Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ise “16 bin nüfuslu Atatürk Mahallemizde sokak ve caddelerin altyapısını tamamen yeniledik. Bu bölge su baskınlarına maruz kalıyordu. Bu sorunu çözdük ve sokak ile caddeleri sıcak asfalta kavuşturduk. Kar yağışı devam edene kadar tüm ilçelerimizdeki asfalt çalışmalarımız sürecek. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

MUHTAR GÜZELSU’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ünye Atatürk Mahallesi Muhtarı Ziya Güzelsu, “Mahallemizin sokaklarında sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Bu sokakların altyapısı tamamen değişti. Sokaklarımızda kaldırım ve parke yenilenmeleri oldu. Bu yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim