Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hassasiyetle yaklaştığı Çamlık, doğal dokusuna zarar verilmeyecek şekilde hazırlanan proje kapsamında vatandaşların hizmetine sunulacak.

“DOĞAL DOKU İLE UYUMLU BİR ÇALIŞMA OLACAK”

Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Vatandaşlarımızın vazgeçilmez adreslerinden olan Çamlık’a Büyükşehir Belediyesi olarak doğal doku ile uyumlu 100 m² kapalı alan, 135 m² teras, 60 m² çocuk oyun alanı olan bir restoran projesi hazırladık. Bunun yanı sıra araç girişini kapatacağımız Çamlık’ta; mevcut yolu doğal küp taşı ile kaplayacak, eski motel alanını yeşillendirecek, sahile kesintisiz yürüyüş yolu ve Çamlık için fidan yetiştirme sahası oluşturacağız. Vatandaşlarımız en ufak bir kaygıya kapılmasın. Bölgenin önemli bir değeri olan Çamlık, yapacağımız düzenlemelerle korunacak ve gelecek kuşaklara taşınacaktır” dedi.

ÜNYELİLER DESTEK VERDİ

Projeye başlamadan ilçe halkının görüşlerinin de alındığını söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Başkanımız Çamlık konusunda çok hassas. Bu nedenle proje taslak halindeyken Başkan Danışmanımız Asım Suyabatmaz konuyla ilgili Ünye’de konunun tarafları ile bir araya gelerek projeyi anlattı. Yaptığımız istişareler ve halkın talebi doğrultusunda hazırladığımız proje, ilçe halkı tarafından da beğenildi ve destek gördü” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim