Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu’nun Ordu’nun sağlık kurumlarındaki sorunları işret eden sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Kelkitlioğlu’nun Twitter üzerinden paylaştığı iletinin hedefi Ünye Devlet Hastanesi oldu. İddiaya göre, Ünye Devlet Hastanesi’ndeki bazı çalışanlar hastalara kötü muamelede bulunuyor.

İletilerde, Ünye Devlet Hastanesi’nde özellikle hemşireler tarafından çocuklara iyi davranılmadığı, çocukların elinde iğne bıraktıkları gibi ifadeler yer alırken bu kişiler hakkında “Ucubeler” nitelendirmesinde bulunuldu.

İşte o sosyal medya iletilerinde yer alan açıklamalar:

Ünye devlet Hastanesi evlere şenlik! Hemşire kılığına girmiş ucubeler ( hepsini kastetmiyorum) çocuk hastalara inanılmaz kötü muamele yapıyor! Sağlık bakanlığının derhal harekete geçmesi lazım!

Küçücük çocuğun elinde iğne bırakacak kadar alçalan ucubeden kimse yani bakanlık hesap sormazsa ben kendim hesabını soracağım!

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeninin bu paylaşımları sosyal medyada oldukça tepki çekerken, kimisi O’nu gazeteci kimliğini kötüye kullanan biri olarak yorumladı, kimisi de o iletileri destekledi.

Kelkitlioğlu’nun paylaşım yaptığı sırada hastanede mi olduğu, yoksa duyumlar üzerine mi o iletileri yazdığı bilinmezken twit konumu Ünye,Ordu olarak görüntüleniyor.

Konuya ilişkin olarak Sağlık Bakanlığı kanadından henüz bir açıklama gelmezken, Kelkitlioğlu’nun bundan sonraki adımı merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim