14.113 m2 alan üzerine 5 katlı olarak inşa edilen ve son katı Polisevi olarak hizmet verecek olan İl Emniyet Müdürlüğü binası inşaatının tüm birimlerini tek tek gezen Vali Seddar Yavuz, inşaat alanında en ince ayrıntısına kadar inceleme ve denetimlerde bulunarak, gelinen son durum hakkında detaylı bilgiler aldı.

İnşaat imalatlarının kaliteli bir şekilde yapılması ve zamanında teslim edilmesi talimatını veren Vali Seddar Yavuz, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacını karşılayacak modern bir hizmet binası yapımına başlanmış olup, bugün itibariyle de inşaatın sonuna doğru geliyoruz. Özellikle halkımızın güvenlik ihtiyacını karşılayacak ve Emniyet Müdürlüğüne geldiklerinde de her türlü hizmeti kolaylıkla alabilecekleri, emniyet teşkilatının gönül rahatlığıyla halkımıza hizmet edeceği modern bir binayı kazandırmış olacağız.Hazırlıklarımız, çalışmalarımız hızla devam ediyor. Müteahhit firmada yapmış olduğu hizmetleri, yatırımları buradaki ince işçilikler dahil olmak üzere Emniyet Müdürümüzle inceleme fırsatı bulduk. Gerekli bilgileri hem firma yetkililerine, hem kontrol mühendislerine ifade ettik. Umarım en kısa zamanda hizmete açılır ve Ordu'nun ihtiyacı olan binayı da kazandırmış oluruz” diye konuştu.

Vali Seddar Yavuz’a inceleme sırasında İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Harun Yıldırım eşlik ederken, firma yetkilileri de hazır bulundu.

Yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası sözleşmeye göre 31 Aralık 2019 tarihinde tamamlanacak.

Editör: TE Bilişim