Ordu Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da devlet adamı olmanın cesur yürekliliğini gösteriyor. Vali Yavuz, bir paylaşımında ülkeyi ekonomik çıkmaza sürüklemek isteyen dış oyunlara karşı 81 milyon vatandaşı birlik ve beraberliğe davet ederek “Para bulunur, atan bulunmaz” ifadelerini kullandı. O paylaşım oldukça büyük beğeni topladı.

Duruşu ve uyguladığı politikalar ile Ordu ve bölge halkını gönlünde taht kuran Vali Seddar Yavuz, katıldığı her platformda Türk olma bilincinin önemine vurgu yaparken Türkiye’nin birçok dünya ülkesinin ikinci adresi konumunda olduğunu vurguluyor.

Ordu Valisi Seddar Yavuz yine sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir açıklamada etnik köken gözetmeksizin 81 milyon vatan evladı olarak Türkiye üzerine oynanan ekonomik oyunların karşısında dik durulması gerektiği mesajını verdi.

Vali Yavuz, takipçileriyle paylaştığı ve büyük beğeni toplayan o iletisinde;

“Etnik kökenimiz, siyasi görüşümüz, inancımız farklı olabilir. Ancak 81 milyon vatan evladının ikinci adresi yoktur. Balkanların, Kafkasların, Orta Doğunun, Afrikanın ikinci adresi Türkiye'dir. Ekonomik savaşa birlik ve beraberlik içinde karşı duralım. Para bulunur, vatan bulunmaz!ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşım, ekonomik darboğaza sürüklenmek istenen Türkiye’ye oynanan oyunların karşısındaki en cesur çağrılardan biriydi. Bu açıklama, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Döviz bozdurun” çağrısının vekili niteliğindeydi.vali seddar yavuz

Editör: TE Bilişim