Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin sahada bizzat gerçekleştirdiği koordinasyonla başarılı bir şekilde yürüttüğü mücadele bütün kesimlerden tam not aldı. Kar yağarken dahi ana arterleri devamlı açık tutan ekiplerimiz, sağlık merkezi, jandarma ve emniyet gibi önemli kurumların yolunda da düzenli çalışma yürüttü ve merkezi noktalarda kaldırımları da temizleyerek yaya güvenliğine önem verdi.

VATANDAŞA HİZMETTE AYRIM VE SINIR YOK

Göreve başladığı günden itibaren hiçbir ayrım gözetmeksizin Gülyalı’yı ve Gülyalıları kucaklayacağını her fırsatta dile getiren ve bunu uygulayan Başkan Tepe, vatandaşa hizmette ayrımın ve sınırın olmadığını bir kez daha gösterdi. Kar yağışının getirmiş olduğu olumsuzlukları vatandaşa en az şekilde hissettirmek için Gülyalı OSKİ İlçe Şefliği ve Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli şekilde devamlı olarak sahada olan Başkan Tepe, yalnızca yol açmakla kalmadı.

Oluşturulan Acil Durum Ekibiyle hastaları ambulansa taşıyan, düzenli sağlık hizmeti alması gerekenleri hastaneye götürüp getiren, umre için havalimanına geç kalan vatandaşları uçağına yetiştiren Gülyalı Belediyesi vatandaşların imdadına yetişti. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim