Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu bugün Liselere Giriş Sınavı LGS’ye girecek öğrencilere seslenerek başarılar diledi.

Milletvekili Metin Gündoğdu ayrıca, “ Bu süreçte mağdur olmamaları adına sınav giriş ve çıkış saatlerinde otobüs, dolmuş, metro gibi toplu ulaşım araçlarının sayısının artırılması hususunu dikkatlerinize sunarım.” Diyerek Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Mehmet Özhaseki’yi etiketleyerek çağrıda bulundu.

Gündoğdu’nun paylaşımından kısa süre sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Günü, sınav gençlerine bırakıyoruz. Cumartesi biz evdeyiz. Bütün şehirlerimizde, belediye başkanlarımızdan gençler adına istirhamım, belediye otobüslerinin herkes dışarıdaymış gibi tam kadro hizmette olması. Otobüste az olmak, gençlere iyi gelir. Sınava daha iyi odaklanırız.” mesajı yayınlayarak Metin Gündoğdu’nun çağrısına destek verdi. Bakan Koca konuyla ilgili tüm belediyeleri tam kadro hizmete çağırdı. Haber: Süheyla BAYRAM

Editör: TE Bilişim