Ordu Büyükşehir Belediyesi sahil düzenlemesi kapsamında yapılan bazı çalışmalar kafa karıştırdı. Daha doğrusu yap boz şehri Ordu dedirtti. Belediye tarafından sahile yapılan demir korkuluklar söküldü yerine beyaz çit tipi malzeme yerleştirildi. Kısa zaman aralıklarında yapılan bu değişimler vatandaşın da dikkatinden kaçmadı. Onlar paralarının yani ödedikleri vergilerin iyi değerlendirilmesini istiyor. Vatandaş kalıcı ve akılcı projelerle geleceğe taşınan bir Ordu hayal ediyor.

Bir yandan yapıyoruz bir yandan yıkıyoruz. Ordu yap boz şehri ünvanını almaya çalışıyor gibi. Ordu büyükşehir belediyesi tarafından  kısa bir süre önce sahile yapılan demir korkuluklar ikinci bir çalışma nedeniyle söküldü.

Demir yapılar nerede nasıl değerlendirilecek bilmiyoruz ama yap – yık mantığı vatandaşın da gündeminde. Vergi ödeyen vatandaş parasının iyi değerlendirilmesini istiyor. Kalıcı ve akılcı projelerle geleceğe taşınan bir ordu hayal ediyor vatandaş.

Yapılan her yeni çalışma vatandaşın cebinden çıkıyor. işte bu yüzden kamu kaynaklarını tasarruflu kullanmak büyük önem taşıyor.

 Şimdi Ordu kamuoyu da açıklama bekliyor.     ORDU,(YENİDÖNEM)

Editör: TE Bilişim