Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu ‘Kitapların Şarjı Bitmez e-Twinning Projesi’ ekibi ve Yürütücü Türkçe Öğretmeni Yeliz Tanrıver, 6/F sınıfı öğrencileri, projenin diğer paydaş okul öğrencileri, yürütücü öğretmenleri ile veliler okudukları kitabın yazarı ile buluşup söyleşi gerçekleştirdi.

Bu etkinlikte öğrenciler merak ettikleri soruları sordular. Yazar Rana Demiriz, kitap yazmanın yanında çok kitap okuduğunu ifade ederken başarılı ve mutlu olmak için düzenli okuma alışkanlığı kazanmanın önemini vurguladı.

Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu tarafından proje hakkında şu bilgilere yer verildi: “Kitap okumak, farklı dünyalara açılan kapıları aralamanın en iyi ve keyifli yoludur. Hiç göremeyeceğimiz yerleri görmek, şahit olamayacağımız hikayelerin içerisinde yaşamak, en doğru bilgilere ulaşmak adına atılabilecek en güzel adımdır. İşte Ayasofya’da Bir Gece kitabı ile de öğrencilerimiz ve velilerimiz Ayasofya’daki gizemle, okuma alışkanlığı kazanma yolunda kocaman  bir adım attılar.”

Ayrıca proje yürütücüsü Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu Türkçe öğretmeni Yeliz Tanrıver ile proje öğrencileri  Furkan Uğur Uzuner, Beren Uzun, Ece Yaşar, Duru Melek, Kuran İdil, Su Akbulut  Seniye Öykü Alkan, İrem Canik, Masal Tİiryaki, Rüya Aydın, Beren Tunç, Beren Özkan, Avrupa projesi olan EScince İn Our Life ile Etwinning projesinde yer alarak Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu’nu bu portal da farkındalık yaratan çalışmalarıyla temsil ediyor.  Haber: Sibel YILMAZ

Editör: TE Bilişim