Ordu Tanıtım Kulübü Derneğinin Kurucu Başkanı olan Arzu Tosunoğlu gerçekleştirilen Genel Kurul seçimleri ile yeniden başkanlığa getirildi. 12 yıldan bu yana yürüttüğü başkanlık görevini başarı ile yürüten Arzu Tosunoğlu genel kurulun ardından açıklama yaptı. Açıklamasında ORTAK üyeleri ve Ordululara seslenen Arzu Tosunoğlu, “Tam 12 yıldan bugüne kadar, ORTAK derneğim elimde doğdu, emekledi, yürümeye başladı, geçen yıllarda da artık koşan bir dernek haline geldi. ORTAK, Tanıtım amaçlı kurulan bir dernektir. Amacı ve misyonu bu doğrultuda gerçekleşmektedir. ORTAK, her zaman ve her yerde farkındalığını ortaya koymaktadır. Şunu belirtmek istiyorum ki, bir sivil toplum kuruluşunda, yer almak, tamamen gönüllülük esasına bağlıdır. Bu zamana kadar kuruluşumdan itibaren her türlü desteği bana gösteren, bana yanımda olduklarını her daim hissettiren, menfaatsiz, çıkarsız, tüm samimiyetiyle, bana dostluğunu gösteren, pozitif yaklaşan, nezaketiyle, saygısıyla, duruşuyla, bende varım diyen, öncelikle üye ortaklarıma, bana varlığını gösteren, gönüldaşlarıma, sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

“gönüllerde ödül aldım”

Bu zamana kadar Ordu ile ilgili yaptığı tanıtım çalışmalarında hiçbir ödül almadığını belirten Tosunoğlu, “Ben bu zamana kadar, evet bir ödül dahi almadım, ama benim için, tek önemli ödül, gönüllerde olmamdı. Bu benim için en büyük zenginliktir. Kamuoyunda sevilen ve sayılan, tanınan bir insanım. ORTAK, bu zamana kadar, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, valilerimizle, belediye başkanlarımızla, daire müdürleriyle, sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla, elbette çok değerli basın mensubu arkadaşlarımla, firma sahipleriyle, birlikte beraber yol aldık. Almaya da devam edeceğiz. ORTAK, adı üstünde, tanıtım adı geçen her şeye, ortak olacaktır. ORTAK, başlı başına, bir başarı hikayesidir. İlmek ilmek dokunan, işlenen bir kilim gibidir. Her atılan ilmekte, bir emek vardır, bir çaba vardır, bir gayret vardır. Bu hiç göz ardı edilmeyecek düzeyde önemlidir” dedi.

BAŞKAN TOSUNOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Bu zamana kadar kendisi ve derneğe gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Tosunoğlu, “ maneviyatıyla, kalbimde ve gönlümde yer alan, tüm Ordu sevdalılarına, sonsuz şükranlarımı iletiyorum. ORTAK, yeni döneminde, parlama ve atak sloganıyla, 5.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmiştir. Bundan sonra, durmak yok, yola devam diyerek, Tanıtım adına, atakta bulunarak, parlama yansıma yaratacaktır. Bu zamana kadar adından, çok söz ettirmiş, ettirmeye de devam edecektir. ORTAK, dialog, girişim ve iletişimde, her anlamda dirsek temasındadır. En uzaktakini yakınlaştıran, en olmaz denileni olduran, gerek üslubumuzla, gerekse, yaklaşımımızla, bir farkındalık yaratan bir dernek olmaya devam edeceğiz. Şunu söyleyeceğim ki, Ordu'nun turizm, sanat, kültür, spor, eğitim ve tüm doğal güzelliklerini tanıtmayı hedef edinmiştir. Bu gereken doğrultuda, emin adımlarıyla, hareket etmiştir. Bu vesileyle, yeniden güvenlerini bana veren, yeniden çok yüksek nezaketleriyle beni teveccüh göstererek, başkanlığa layık gören, tüm gönül ortaklarıma, en kalbi duygularımla, şükranlarımı iletiyorum. Biz kocaman, büyük bir aileyiz. Her zaman, birlikte yol alacağız. Ben değil, biz olma bilinci ve şuuruyla, yepyeni adımlar atacağız. Allah’ım yar ve yardımcımız olsun. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yeni yönetimimiz, hayırlı olsun” dedi.

YÖNETİM KURULU

Arzu Tosunoğlu Başkanlığı’nda oluşturulan Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

İnci Öksüz Kazanç, Mehmet Güler, Nurten Özmen, Muzaffer Günay, Salim Yurdakul, Halil Mermer, Sibel Genç.*Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim