Altınordu Belediyesi şehirde sürdürdüğü ihtiyaç sahipleri için içerisinde birçok desteği barındıran örnek sosyal belediyecilik uygulaması “İyilik seferberliği” ile vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor.

“Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” milli dayanışma kampanyası çerçevesinde başlatılan “Biz bize yeteriz Altınordu’m’ yerel dayanışmasıyla sosyal yönlü örnek projelere imza atan ve vatandaşlara dayanışmayı sürdüren Altınordu Belediyesi, pandemi sürecinde ve Ramazan ayı içinde sosyal riskleri azaltacak birçok çalışma gerçekleştirdi.

Bu kapsamda üreticiden ürünlerini satın alıp ihtiyacı olana dağıtma, sebze meyve ve gıda kolisi yardımı, günlük sıcak yemek ve sahurluk servisi gibi sosyal belediyecilik projelerini hayata geçiren Altınordu belediyesi,  Ramazan ayı ile birlikte ‘Askıda Ekmek’ uygulamasını da başlattı.

Vefa Sosyal Destek projesi olarak hayata geçirilen, ‘ihtiyacı olanın aldığı, imkânı olanın bıraktığı’ ‘Askıda Ekmek’ uygulaması şehirde oluşturulan komşuluk hakkı noktalarında sürüyor.

Ramazan ayı için başlatılan ‘Askıda Ekmek’ uygulaması yıl boyunca devam edecek. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim