Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatından sonra önemli açıklamalarda bulundu.

BU FİYAT SERBEST PİYASADA KARŞILIK BULACAKATIR…

Geçmiş sezonlarda olduğu üzere bu sezon da TMO eliyle fındık alımı yapılacak diyen Başkan Kahraman, “ Öncelikle, açıklanan fiyatın hayırlı olmasını, üreticilerimize ve ülkenize bereketli olmasını temenni ederim. Sayın cumhurbaşkanımıza bu güzel haber için üreticilerimiz, tüccar ve sanayicilerle ihracatçılarımız adına teşekkür ederiz. İçinde bulunduğumuz şartlar gözetilerek başlangıç fiyatı niteliğindeki bu fiyatın sezon içinde serbest piyasada karşılığını tam anlamıyla bulacağını yaşayarak tecrübe ettik.” Dedi.

PAZARA İHTİYACINIZ KADAR FINDIK İNDİRİN…

Kahraman, “İş yine üreticilerimize düşmektedir. Ürünlerinin kalitesine çok dikkat edip, paniğe kapılmadan ve ihtiyaç kadar pazara indirmeleriyle ürünümüz değerini koruyacaktır.” Diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLİRİZ…

 Kahraman, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Şuna hiç şüphe yok ki; merkezi otoritenin bu işe el atmış olması, yakinen ve dikkatle takip etmesi piyasa aktörlerinin de disipline olmasına vesile olmuştur, olmaktadır, olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu yönden de teşekkür etmeyi borç biliriz.   Fiyat istikrarını tesis edip sürekli kılacak unsurlardan birinin de verimlilik ve kalite olduğuna vurgu yaparak yeni sezonun başta üreticilerimiz olmak üzere her kesime bir kere daha hayırlı olmasını dilerim.” Haber: Soner ÖDEMİR

Editör: TE Bilişim