Sinema Günlerinin 8'incisinde Rafadan Tayfa Dehliz Macerası adlı animasyon filmi çocuklarla buluşturuldu. Yapımcılığını ve Yönetmenliğini İsmail Fidan'ın üstlendiği filmde mahallelerindeki evlerin yıkılmasını önlemek için maceraya atılan Rafadan Tayfa ekibinin hikayesi konu ediliyor. Yoğun talebi karşılamak amacıyla gün içerisinde 13.30 ve 18.30'da başlayan iki seans olarak düzenlenen sinema gösterimi çocukları mest etti. Haftasonu tatilini ve havaların açık olmasını da fırsat bilen aileler etkinlik için Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkına akın ettiler.

PAMUK ŞEKER, PATLAMIŞ MISIR VE ELMA SUYU EŞLİĞİNDE SİNEMA KEYFİ

Film gösterimi öncesi Palyaçolar eşliğinde Trafik Eğitim Parkında çeşitli oyunlar ile eğlenen çocuklar, Altınordu Belediyesi’nin patlamış mısır, organik elma suyu ve Pamuk şekeri ikramı ile Sinemanın keyfini çıkardılar. Altınordu Belediyesinin etkinliği hem çocuklara hem de ailelere keyifli eğlenceli ve renkli bir hafta sonu yaşattı.

Sömestr tatiline özel "Sinema Günleri" Pazar günü yapılacak etkinlik ile son bulacak.

Altınordu Belediyesinin kültürel etkinliği ile keyifli bir hafta sonu geçiren aileler ve çocuklar Başkan Aşkın Tören'e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim