İKRAMLAR EŞLİĞİNDE SİNEMA KEYFİ ÇOCUKLARIN FAVORİSİ OLDU

Altınordu Belediyesinin yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak hazırladığı ve büyük beğeni toplayan çocuklara özel Sinema Günleri tüm hızıyla sürüyor. Altınordu Trafik Eğitim Parkında devam eden Sinema Günlerinin 5’incisinde gösterimi yapılan “Karlar Ülkesi” adlı aksiyon ve macera dolu animasyon filmi ile çocuklar masalsı bir yolculuk yaşadılar.
Yaşadığı krallığı ve şehrinde yaşayan insanları kardeşi Prenses Elsa'yı bulup eski güzel günlerine döndürmek için aksiyon ve macera dolu bir serüvene girişen iyi kalpli bir kız olan Anna’nın masalsı yolculuğunun anlatıldığı animasyon filmi çocuklardan büyük beğeni topladı.

ÇOCUKLAR VE AİLELERDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Karlar Ülkesi filmi, izleyen herkesin “keşke gerçek olsa” diye düşündüğü kartpostalların tek kareden çıkıp bir filme dönüştüğü kış manzaralarıyla da çocukları büyüledi. Filmde izledikleri olağanüstü kar manzaraları ile üşüme hissi yaşayan çocuklar Altınordu Belediyesinin ikramları ile ısındılar. Patlamış mısır ve organik elma suyu eşliğinde yaşadıkları sinema keyfi ile oldukça mutlu olan çocuklar, Başkan Aşkın Tören’e “Aşkın amca teşekkürler, seni seviyoruz” tezahüratlarıyla alkış tuttular. Çocukların sevinçlerine ortak olan aileler ise etkinliği çok beğendiklerini belirterek, “Çocuklarımız çok güzel bir yarıyıl tatili yaşıyorlar. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e bu güzel etkinlik için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim