Ramazan Sarayında her akşam iftardan sonra yetişkin ve gençlere yönelik tiyatral çalışmalar ve sokak müziği dinletileri çocuklara yönelik Hacivat-Karagöz, komedi skeç gösterilerle vatandaşlar Ramazan akşamının keyfini doyasıya yaşıyorlar.

Fatsalı vatandaşlar artık “Nerede o eski Ramazanlar” demiyor. Ramazan sokağında iftardan sonra bir taraftan şiirler ve türküler eşliğinde çay sohbetleri yapılırken diğer taraftan da salonların birinde yetişkinlere yönelik konserler bir başka salonda da çocuklara yönelik Hacivat Karagöz, orta oyunu ve Meddah gibi gösteriler düzenleniyor.
Önceki akşam Ramazan sokağımızı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’a Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kağıt rölyef tablo hediye etti.    

“Ramazan Ayının Ruhuna Uygun Akşamlar Geçiyor”
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Kültür Merkezi önüne kurulan Ramazan evleri tam da amacına uygun şekilde hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, “Mini şirin evlerde çay içme mekanları, yöresel ev tatlıları, el sanatları sergileri vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görüyor. Sokak müzisyenlerinin masa masa dolaşarak söyledikleri şarkılar ve okunan şiirler mübarek ayın ruhuna ayrı bir hava katıyor.
Salonlarda gerçekleşen gösterilerde çocuklarımız neşesini görmek bizleri de mutlu ediyor.” dedi.  *YENİDÖNEM

Editör: TE Bilişim