Mesaiden Sahneye adlı doğaçlama tiyatrosunun ilk gösterimini bayan kuaförleri, erkek kuaförleri ve güzellik salonu çalışanlarına yapıldı. Gösteri, tiyatro severlerden tam not alarak büyük alkış topladı.

BOL KAHKAHALI DOĞAÇLAMA TİYATROSU

Farklı meslek gruplarındaki insanların çalışma saatlerinden sonra bir araya gelerek sosyalleşmesini, sosyalleşirken tiyatro çalışmalarının keyifli ve geliştirici taraflarını keşfetmesinin hedeflendiği “Mesaiden Sahneye” adlı tiyatro gösterisi Fatsa Belediyesi Kültür ve sanat Merkezi’nde sahnelendi. Oyuncular “Mesaiden Sahneye” adlı doğaçlama tiyatro sporunda bayan kuaförü, erkek kuaförü ve güzellik salonunda müşterilerle çalışanlar arasında geçen diyalogları komedi ile sahnelenerek izleyenler büyük bir kahkaha tufanı yaşattı.

FARKLI MESLEK GRUPLARINA TİYATRO GÖSTERİSİ

15 günde bir sahnelenecek doğaçlama tiyatro sporu “Mesaiden Sahneye” adlı tiyatro gösterisinin oyuncuları Ercan Karataş, Esra Çakmak Karataş, Tamer Özyurt, Mert Aktaş, Recep Ali Ön, Tuba Çakmak’ın yer aldığı tiyatro ekibi her gösterisini farklı meslek gruplarına sahneleyecek.

“KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRME ETKİNLİĞİ OLDU”

Tiyatro sonrası tüm katılımcılara teşekkür eden tiyatro oyucusu Ercan Karataş, güzel bir doğaçlama tiyatro sporu etkinliği olduğunu belirterek, “İki farklı ekibin "Mefailün" ve "Failün" olarak adlandırdığımız takımlar seyircilerin önermeleri ile oyun kurup sahneye koydular. Yoğun çalışma temposu içinde kendilerine ve ailelerine zaman ayıramayan insanlar içinde bir saatlik nefes alma ve keyifli zaman geçirme etkinliği de oldu diyebiliriz. Bu bağlamda bu projenin hayata geçirilmesinde başta bizlerden desteğini esirgemeyen Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar ve emeği geçen herkese ekibim adına çok teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim