Ayrılsak da Beraberiz, Hayat Sevince Güzel, Cingöz Recai, Kaygı gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Algı Eke ile Söz, Dönerse Senindir, Mahalle yapımlarında karşımıza çıkan Burak Sevinç'in yanı sıra Nur Sürer, Zeyno Eracar, Erdem Baş, Ünal Yeter, Selahattin Taşdöğen, Hakan Bulut, Barış Başar gibi önemli isimlerinde yer aldığı romantik komedi filmi ‘Nasipse Olur, vizyona girdi. Keşanlı Ali Destanı, Direniş Karatay, Kurtlar Vadisi gibi ses getiren yapımlardan tanıdığımız Selahattin Sancaklı’nın yönettiği ‘Nasipse Olur’ filmi Ordu için ayrı bir önem taşıyor. Çünkü çekimleri Temmuz 2019’da Sinop Boyabat’ta yapılan Ordu’nun ulusala açılan yerli cast markası Oksijen Casting ile ilimizde çoğu Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu eski ve yeni oyuncularından oluşan 9 kişilik ekip de yer aldı.

Senaryosu aynı zamanda oyuncu olan Barış Başar’ın kaleminden çıkan Film, üst üste gelen felaketlere karşı inatçı bir mücadele veren genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Günfer, geçimini pastacılıktan sağlayan genç bir kadındır. Babasının vefatından sonra büyük bir yıkıma uğrayan Günfer, tam kendisini toparlamaya çalışırken, amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı olan emek fırınına mafyanın dadanmasıyla iyice kötü olur. Bunlar yetmezmiş gibi bir de evlenme hayalleri kurduğu Yaşar tarafından aldatıldığını öğrenmesi Günfer'i hayatını altüst eder. Başına gelen felaketlere karşı direnen Günfer'in hayatı, mahallenin zengin çocuğu Gökhan ile yollarının kesişmesi ile bambaşka bir hal alır.

Ordu Oksijen Cast Sorumlusu Nurgül Çoluk filme rol alan Ordulu oyuncular ile ilgili bilgi verdi. Bu zamana kadar 1 reklam, 6 dizi , 3 film projesinde Oksijen Casting olarak yer aldıklarını belirten Nurgül Çoluk,  “Ordu’dan 9 yan cast olarak ‘Nasipse Olur’ filminde yer almaktan kendi adıma ve oyuncularımız adına büyük bir mutluluk duyuyorum. Sinop’da çekimleri yapılan film romantik komedi tarzında. Filmde;  Osman Çakmak, Cemil Gündüz, Bülent Öztürk, Atakan Eren, Emrullah Yazıcı, Nurullah Özdemir çarşı esnafını, Burçin Yoldaş, Türker Büyük Garson şefi , Ender Sönmez Galericiyi oynadı. Film vizyona girince biz de oyuncularımızla birlikte mini bir Gala yaparak filmi seyrettik. Bu film bizim adımıza ve oyuncularımız adına iyi bir deneyim oldu. Ordu’nun sanat adamları olarak tiyatronun yanı sıra iyi, tecrübeli film ve dizi oyuncularımızın olduğunu herkese ilan etmek istiyorum” dedi.

Mart ayında vizyona girmesi planlanan  bir diğer film projesinde de yer aldıklarını hatırlatan Çoluk, “Bu film ile ilgili  ilerleyen günlerde bilgi vereceğiz” dedi. *Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim