Geçen hafta Mesudiye Dereyolmevkindedoğada kalan sokak hayvanlarının aç ve çaresiz oldukları haberi üzerine Avukat Öznur Yılmaz, yakın zamanda Ordu'dan Mesudiye Dereyolgüzergahında ve Mesudiye merkezde sokak canlarını beslemek için gelecekleri bilgisini vermişti.

 Avukat Öznur Yılmaz, söylediği gibi Ordu - Mesudiye Dereyolmevkinden Mesudiye Merkeze kadar tüm sokak canlarını besledikleri bilgisini medya hesabından bilgi paylaşımı yaptı.

Ordu'dan Mesudiye kadar gelerek zamanını ve gününü harcayarak sokak canlarına destek veren  Avukat Öznur Yılmaz'a  Mesudiyeli halk teşekkür etti.

Hayvansever Avukat Yılmaz, "29 Ocak 2022 cumartesi günü, Ordu- Mesudiye dere yolu ve anamın memleketi güzel Mesudiye'nin içindeki canlarımızın beslenmesini yaptık. Hava sıcaklığının - 10 dereceye kadar düştüğü zaman aralığında, yaklaşık 150 tane köpeğin karnı doydu. Beslememizde, 120 kilo kuru mama 24 adet konserve kullandık, yetmedi. Yol boyu, yaralı ya da tedaviye muhtaç olan 3 canı büyükşehir belediyesinde tedaviye aldırdık. Dağ başında tek başına kalmış bir yavruyu yanımıza aldık. Onlar doydukça biz de doyduk onlar mutlu oldukça biz de mutlu olduk.Çaresiz Patiler Derneği (Çapa) nezdinde mama bağışında bulunan başta kıymetli müvekkilim Özkök Aş Şenol Özkök ve bana destekte bulunan isimleri yüreğimin en derin yerinde yazılmış canım dostlarıma teşekkür ederim. İyilikle yaşayacağız ve dünyamızı iyilikle kurtaracağız. Biliyorum ben. İnanıyorum!" diye konuştu.  Haber: Sibel YILMAZ

Editör: TE Bilişim