ORDU,(Ünye) - 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumuyla ilgili Seçim Koordinasyon Merkezi'ni kuran ve çalışmalarına hızlı başlayan Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın da destekleriyle ziyaretlerini sürdürüyor.
 
Ziyaret programı çerçevesinde Ünye'deki tekstil firmalarında çalışan işçileri ziyaret eden Başkan Ahmet Çamyar, "Sizlerden inşallah 16 Nisan'da yüzde yüz 'evet' bekliyorum, 'hayır' insanın ruh haline aykırı bir durumdur" diye konuştu. Çamyar, "Ünyemizde üretilen ürünlerin nerdeyse tamamına yakını yurt dışına ihraç ediliyor. Bu ihraçlar, bu üretimler bu kadar kişinin çalışması, istikrarlı bir Türkiye'de mümkündür. Yoksa bir Anayasa kitapçığının fırlatılmasıyla çok sayıda işyeri kapatıldı, insanlar işsiz kaldı. Şimdi yeni yeni biz iş alanları açmakla ilgili mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Organize Sanayi Bölgesi kurmak için mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Çamyar, "Başbakan yardımcımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe başkanlığımızla beraber Ünye OSB'nin yatırım planına alınması işlemlerini tamamladık. Şimdi ise kamulaştırma aşamasına gelindi. OSB kurulduğunda Ünye'de istihdam kapasitesi kat kat artmış olacak" diye konuştu. Ünye Port Projesi'nden de bahseden Başkan Ahmet Çamyar, "Proje tamamlandığında 7 bin 500 kişilik istihdam oluşacak. Bunlar büyüyen ve gelişen Türkiye'deki yatımlar ve çalışmalar. İnşallah 16 Nisan'da sizlerden yüzde yüz 'evet' bekliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim