AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Aşkın Tören, Altınordu ilçesini marka şehir yapacaklarını söyledi.

19 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Tören burada basın mensuplarının sorularını cevapladı. Tören, ‘’Bu sürecin olmazsa olmaz iki paydaşı  bir araya geldi. Ordu basınımız son derece köklü bir maziye sahip, bu manada gazetelerimizin, televizyonlarımızın yanı sıra yeni nesil habercilik anlayışını temsil eden internet haberciliği dahil olmak üzere bu alanda hizmet veren tüm emekçi kardeşlerimizin ve sektörün tüm taraflarını bu manada kutlamak gerekir. Hangi gazeteyi elimize alırsak alalım veya hangi haber sitesine göz atarsak atalım insanımıza ve şehrimize ait mutlaka bir şeyleri görmek mümkün. Bu manada ben hem Karadeniz de hem Türk basınında mevcut Ordu basınımızın hem kaleminin hem mürekkebinin hem de bu konudaki basın ilkelerinin ve değerlerinin tüm basın camiasına örnek bir duruş sergiliyor." dedi

Tören ayrıca Ordu'da etkin, üretken bir yerel basın olduğunu ifade ederken ‘’ Mecburi bir sorumluluk. Küresel bir ölçekte vizyonu dünya kenti bir Altınordu edasıyla ortaya çıkmış bir siyasi hareketin gerçekteki temsilcisi olarak basınımızın bu alanda da bizim stratejik paydaşımızdır. Şehrimizle ilgili hayal ettiklerimizi, şehir kimliğimizle ve şehir ekonomisiyle ilgili kısaca ekonomiden kültüre, sanattan spora yapacağımız çalışmalarda yine ilkeli tarafsız kamuoyunu bilgilendirme noktasında aracılık edecek. Basınımızın yine önemli kuruluşlarından bir tanesi 19 Eylül Gazeteciler Cemiyetimizin bizim bu süreçteki stratejik paydaşlarımızdan olacak." Şeklinde konuştu.

Aşkın Tören Altınordu ilçesinde yapacakları büyük projerin olduğunu bunuda gerçekleştireceklerini dile getirirken, ‘’Hedefi büyük tutmalıyız. Geleceği düşünerek hareket etmeliyiz. İşte biz bunu yapacağız’’  şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim