Ordu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Fatih Aydın, Her 200 hastadan 5’inin korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde (OKSM) düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Altınordu ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarına korona virüs hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Ordu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Fatih Aydın, sağlık çalışanları olarak büyük bir özveri ile çabaladıklarını ve bu süreçte muhtarların da vatandaşları bilgilendirme açısından önemli bir görevi olduğunu söyledi.

MUHTARLAR BİZLERE KATKI SUNACAK…

Aydın, “Her 200 hastadan 5’inin korona virüs nedeniyle hayatını kaybediyor. Bu hastalık, Ordu’da da pek çok kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu hastalıkla mücadele etmemiz gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu kapsamda muhtarlarında bizlere katkısı olacağınızı biliyoruz” dedi.

ÖZELLİKLE ALTINORDU’DA VAKA SAYISI FAZLA…

Ordu’da vaka sayıların arttığına da dikkat çeken Aydın, “Özellikle Altınordu’da vakaları değerlendirdiğimizde ciddi sayıda vakamız var. Her mahallede vaka sayımız çok ciddi. Bu nedenle kişilerin bir araya gelmemesini istiyoruz.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim