Milletvekili Yediyıldız, “Aybastı Devlet Hastanesi D sınıfından C sınıfına geçti. Sağlık konusunda Ordu güzel yatırımlar aldı. Almaya da devam ediyor.” Dedi.

BAŞKAN GEÇTAN’DAN TEŞEKKÜR…

Milletvekili Yediyıldız’ın müjdesinden sonra Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, açıklama yaparak emekleri geçenlere teşekkür etti. Başkan Geçtan, “Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar ilçemize hizmetlerini esirgemeyen, özellikle Aybastı Devlet hastanemizin her derdiyle dertlenen çözüm yollarını açan, personel ve doktor atamalarından, araç gereçlere kadar birçok talebimize anında cevap veren ve en önemlisi bugün bizlere C Sınıfı hastane müjdesini veren Milletvekilimiz Sayın Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’a ilçem ve şahsım adına minnetlerimi sunuyor, teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

FAZLE EREN: “HASTANEMİZE İHTİYACA GÖRE YENİ BRANŞLAR İLAVE EDİLECEK”

AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazlı Eren ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sağlık Bakanlığı’nın almış olduğu karar neticesinde hastanemiz D statüsünden C statüsüne yükseltilerek 6 branşın bulunduğu doktor sayısı 14 branşa yükseltilmiştir. Hastanemizde ihtiyaca göre Göz Hastalıkları uzmanı, Kulak Burun Boğaz Uzmanı, Üroloji Uzmanı, Radyoloji Uzmanı, Genel Cerrah Uzmanı, Kadın Doğum Uzmanı, Dâhiliye Uzmanı, Çocuk Sağğı ve Hastalıkları uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı, Nöroloji Uzmanı, Fizik Tedavi uzmanı, Acil Tıp Uzmanı, Anestezi uzmanı ve Acil Serviste hizmet vermek üzere pratisyenler bulunacaktır. Ayrıca tüm branşlar için Tomografi'den tutun diğer tüm tıbbi cihazlar da hastanemize tedarik edilecektir.”  Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim