Gündoğdu, “AK Parti döneminde Ordu’ya 20 milyar TL’lik yatırım yapıldı. Bu da demek oluyor ki 2,5 milyar dolar civarında bir yatırım sadece AK Parti iktidarı döneminde Ordu’ya yapılmıştır. Havalimanımız, çevre yolları, İlçe bağlantı yolları, turizm alanında yapılan çalışmalar bunların içerisinde. Ulaşım alanında önemli hizmetler yaptık. Sağlık alanımızda önemli yatırımlar yapıldı.” Dedi.

GÖLKÖY’E MODERN HASTANE…

İlçelerimize modern hastaneler yaptık diyen Gündoğdu, “ Akkuş Devlet Hastanemiz kısa sürede hizmete girecek. Gölköy içinde hastane çalışmaları devam ediyor. Bu ilçemize de modern hastaneye kavuşturacağız. “ diye konuştu.

Ordu Şehir Hastanesine ilişkin de açıklamam yapan Gündoğdu, “Ordu’da şuan planlanan ve 24-25 Aralık 2020 tarihinde ihalesi yapılan,  geçtiğimiz günlerde ihalesi sonuçlandırılan ve Mart ayı içerisinde de temeli atılacak olan bin 500 yatak kapasitesine kadar çıkartılan Şehir Hastanemiz 247 bin 200 metrekareli kapalı alanı ile bölgenin en modern hastanelerinden biri olacak.” Diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim