Başkan Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Göreve geldiği 2019 yılından itibaren sağlık alanında özverili çalışma yapan Sağlık-Sen Ordu Şubesi bu yılda yetkiyi elden bırakmadı. 15 Mayıs’ta tamamlanan sayım sonuçlarına göre Sağlık-Sen Ordu’da diğer sendikaları neredeyse ikiye katladı. Buna göre Sağlık-Sen’in Ordu’’da ki üye sayısı 2765’e yükseldi. Her yıl yaşadığımız türlü ayak oyunlarını ne yazık ki bu yılda yaşadık ve yaşamaya da devam edecek gibi görünüyoruz. Ancak meslektaşlarımız artık bu oyunlardan bıktı usandı. Bunun bir sonucu olarak da, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yetkiyi bize verdi. Allah’ın izniyle inşallah bu vazifeden alnımızın akıyla çıkacağız.

HER ÇALIŞANIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR…

Biz yanımızda yürüyen, yola birlikte çıktığımız ya da yolda karşılaştığımız güzel insanların sesi olmak, her çalışanımız için üye olsun olmasın ayrım yapmadan gece gündüz demeden çalıştık. Pandemi dönemi başta olmak üzere, her zaman Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının yanında dik duruş sergileyerek, haklı mücadelelerinin destekçisi olduk. Bir insan bedenine sığan o koskocaman yüreklere dokunmaya çalıştık.

ALDATMADAN, ALDANMADAN SENDİKACILIK YAPIYORUZ…

Üyelerimizden aldığımız yetkiyi amacına uygun şekilde kullanarak, çalışanlarımızın mali ve özlük haklarının korunması için mücadeleye devam edeceğiz. Sağlık-Sen olarak, aldanmadan ve aldatmadan sendikacılık yapıyoruz. Artık sağlık çalışanları; sorunlardan nemalanan, yöneticileri ne kadar eleştirirsem o kadar prim yaparım diye düşünen, çalışmayan, üretmeyen, yetkisiz-etkisiz, broşür dağıtım işi yapmaktan öteye gidemeyen sendikalara itibar etmiyor. Bizim başarımız ekip işidir. Bizim başarımızda il yönetiminden, ilçe yönetimlerimize ve fedakâr işyeri temsilcilerimizin katkısı büyüktür. Hepsine verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum.

HAKLI MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Biliyoruz ki, yolumuz uzun, yükümüz ağır, sorumluluğumuz fazla. Bizler üyelerimizden aldığımız güçle, önümüzdeki dönemde daha büyük başarılara imza atmak için gayret göstereceğiz. Sorumluluk bilinciyle, yükümüz ağır olsa da Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın bize olan bu inancı gücümüze güç katacak ve sizler için her platformda mücadele etme azmimize ivme kazandıracaktır. Bugün dün olduğu gibi ve daha gür sesle yanlışa, haksızlığa ve haksıza sesimizi yükseltecek mücadeleye yılmadan devam edeceğiz.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim