Oğlak Burcunda Süper Dolunay

24 Haziran 2021 günü Türkiye saatiyle 21.39 da Oğlak burcunda güçlü bir Süper Dolunay gerçekleşiyor. Oğlak Dolunayı, duygu ve düşüncelerimizi biraz karıştırabilecek potansiyele sahip görünüyor. Her şeyi hissedebilir, birçok yere çekilmek isteyebiliriz. Ama çok şükür Oğlak’ın sağlam ve yere basan enerjisi sonunda istikrar sağlamamıza yardım edebilir. Dolunaylar her zaman tamamlanma enerjisi taşırlar ve bizlerden bir şeyleri alma enerjisine sahiptirler. Bize hizmet etmeyen duyguları bir koruyucu gibi bizden alırlar. Genellikle ilk başlarda bu kopmalar bizi üzüp, rahatsız etse de bir zaman sonra “iyi ki de olmuş, kendime ne kadar zarar veriyormuşum, şimdi anladım.” Deriz.

Şu an yaşayacağımız Dolunay da tıpkı bu etkiye sahip. Duygularımız, düşüncelerimiz karışabilir, ne yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz. Her şey git gide daha çıkılmaz bir yola girmiş gibi görünebilir. Bunun nedeni bizi bitirmek değil tabi ki. Bakış açımızı değiştirip, olayları ya da kişileri farkına varmak, biraz daha yavaş hareket ederek sağlam temelli kararlar vermemizi sağlamaktır. Oğlak burcu enerjisi, sağlam ve güçlü bir temeli destekler ve hayatımızda sağlam olmayan noktalara bizleri yönlendirerek orayı yapılandırmamız için bizi zorlayabilir. Yani (+,-) 15 gün içerisinde sizi zorlayan konular gün yüzüne çıkarsa orası artık çözmeniz gereken noktalardır.

Ayrıca bu dolunay ile beraber geçmiş pişmanlıklarımız da gün yüzüne çıkabilir. Bunu sebebi ise artık kendimizi affetmenin ve onları salıvermenin zamanının geldiğidir. Tabi ki bize getirdiği her şeyi anlamak ve kabul etmek zorunda değiliz fakat evrenin çarkı bu şekilde işlerken ruhun öğrenmesi gereken dersleri almakla yükümlü olduğunu hatırlayın.

Karşımıza çıkan her düğümü çözmek zorunda değiliz. Ama yaşadığımız tüm zorlukları daha kolay atlatabilmek adına, Kendimizi, hayatın bize verdiği iyi ya da kötü her durumu bir macera olarak görüp, yaşadığımız tüm deneyimlerin, hayatımıza girip çıkan tüm kişilerin bize kattığı bilgeliği anlayıp, yeni ve farklı hikâyelere doğru daha güçlü adımlarla yürüyen kendi masalının kahramanı gibi düşünebiliriz. İşte böyle baktığında hayat senin için tadına doyulmaz bir yolculuk olacaktır.

İşte bu tekâmülün ta kendisidir. Bu noktaya ulaştığında kendin de dâhil olmak üzere etrafındaki herkesi nasıl mutlu ettiğine şaşıracaksın. Çünkü burası bir ruhun gelebileceğin en son noktadır. Hayatın ciddiyetini bir yere bırak ve hayatın bir öğrenme yolculuğu olduğunu kabul etmek için kendine izin ver. Ve düşün belki de hayat senin düşündüğün kadar ciddi değildir. Kendini affet ve buna bütün kalbinle inan.

Sevgiler

Astrolog Pınar Bayraktar