TOMAKİN: “ 7. OLAĞAN KONGRELERİMİZ BAYRAM HAVASINDA TAMAMLAYACAĞIZ”

Ak Parti ilçe başkanları toplantısı yapıldı. Ak Parti ordu İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya İl Başkanı Halit Tomakin ve ilçe başkanları katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Halit Tomakin Genel Başkan ve  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Ak Parti ‘de 7. olağan kongre sürecine girildiğini hatırlatarak; “ Ak Parti Ordu İl Başkanlığı olarak 7.olağan kongre sürecinin başladık.  7 -30 Kasım tarihleri arasında delege seçimlerini yapılacağız. 1 0cak - 27 Nisan 2020 tarihleri arasında İlçe Kongrelerini tamamlayacağız. 1 Haziran - 27 Eylül 2020 tarihleri arasında ise il kongrelerini tamamlanacağız. Ak Parti kongrelerinde adam tutmak, kulis yapmak, tuttuğu adamı öne çıkarmak için muhtemel adayları karalamak, ayıplamak yoktur. Tatlı bir yarışla inşallah 7.olağan kongrelerimizi bayram havasında tamamlayacağız” dedi.

TOMAKİN’DEN İLÇE BAŞKANLARINA KENDİNİZİ YENİLEYİN UYARISI!

İlçe başkanlarını yenilenme konusunda uyaran Başkan Halit Tomakin; “biz sürekli yeniden doğarak kendimizi tazelersek milletimizin desteğini hiçbir zaman kaybetmeyiz” dedi. Başkan Tomakin konuşmasına şöyle devam etti: “ Ordu’da ve Türkiye’de Ak Parti‘nin bundan önceki kongrelerinde olduğu gibi 7. olağan kongreleri de bir yenilenme,  yeniden bir diriliş olacağını Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunus'un Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası ifadesinde olduğu gibi, biz sürekli yeniden doğarak kendimizi tazelersek milletimizin desteğini hiçbir zaman kaybetmeyiz. Bunu böyle bilesiniz. Dediği gibi, milletimizle beraber çıktığımız bu yolda yine milletimizle beraber yürüyerek yeniden doğacak 2023 de Yeniden büyük Türkiye’yi kuracağız”

Ak Parti’nin sıradan bir parti olmadığını belirten Başkan Tomakin; “Ak Parti ve lideri milli ve yerlidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dünya 5’ten büyüktür diyerek , yeni bir dünyanın kurulması için, mazlum milletlere bir umut olmuştur. Ak Parti’nin görüşü milliyetçi muhafazakar bir yapı. Milli demek bin yıllık geleneğimiz Fatih Sultan Mehmet ’in , Yavuz Sultan Selim ’in , Mustafa Kemal Atatürk’ün görüşüdür. Biz bu ağır sorumluğun bilincinde olarak biz arı kolonileri gibi gittiğimiz her yere Ak Parti’nin davasını taşıyacağız. O polenler medeniyettir, kültürdür, ahlaktır, fedakarlıktır, vatanseverliktir” dedi.

“YARINLAR YORGUN OLANLARIN DEĞİL, RAHATINDAN VAZGEÇENLERİN OLACAKTIR”

İlçe başkanlarına uyarılarına devam eden Tomakin; “biz ne zaman ki statükoya teslim olursak, metal yorgunluğunun üstesinden gelecek gücü kendimizde bulamazsak, kendimizle birlikte bize umut bağlayan, İslam dünyasının ve mazlum milletlerinde umudunun yok olacağını, Bilge Kral Aliya’nın dediği gibi; “Yarınlar yorgun olanların değil, rahatından vazgeçenlerin olacaktır” diyerek önümüzde adaletten, barıştan, hürriyetten yana, katılımcı, çoğulcu, şeffaf, insan haklarına saygılı bir hukuk devleti olacak olan ‘yeni ve büyük bir Türkiye için yeni bir AK Parti“ var dedi.

Editör: TE Bilişim