AK Parti Altınordu’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk AK Parti’nin Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören’i bakanlıktaki çalışmalarından yakından tanıdıklarını belirterek, Tören’e Altınordu’dan özel destek istedi.

AK Parti’nin Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u havalimanında karşıladı. Bakan Selçuk’a Valilik ziyaretinde eşlik eden Aşkın Tören daha sonra Ordu Üniversitesi’nde düzenlenen “İşkur Kampüste” projesinin açılış programına katıldı. Ardından ise AK Parti’nin  Altınordu’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk coşkulu kalabalık tarafından meşalelerle karşılandı. Açılışta konuşan AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu açılışı yapılan SKM’nin 1 aydır süren insanların gönüllerine girme mücadelelerine yeni bir ivme katacağını söyledi. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ise seçimlerde Cumhur ittifakının Ordu’da 20’de 20 başarısını göstererek ittifakı şahlandıracağını kaydetti.

TÖREN’İN KONUŞMASI SLOGANLARLA KESİLDİ

Halit Tomakin’in ardından katılımcılara seslenen Aşkın Tören ise coşkulu kalabalığın tezahüratları nedeniyle konuşmasına sık sık ara verdi ve halkı selamladı.  Böylesi anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan partililer ve Altınordululara teşekkür eden Aşkın Tören, “ Yola çıkarken bu şehirle ilgili bir şey dedik. Nasip olur, Allah kısmet eder, milletimiz takdir ederse bu şehri akılla, adaletle, ahlakla, nezaketle, zerafetle yönetmenin, birlikte bu şehri büyütmenin sorumluluğundan bir gün, bir an bile ayrılmayacağımızı bu şehre karşı açıkça ifade ettik. Bugün bu ifadelerimizi tekrar huzurunuzda ifade ediyorum. Açılışa katılan Sayın Bakanımıza özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

“AŞKIN BEY İLE ZEVKLE ÇALIŞACAĞIZ”

Açılışta konuşan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Mehmet Hilmi Güler ise “Bugün mutlu bir günümüz. Ordumuza güzel hizmetler yapmak üzere buradayız. Buradan Ordu’ya hizmet eden herkesi hayırla yad ediyoruz. Engin Tekintaş’a da güzel hizmetler sebebiyle teşekkür ediyoruz. İnşallah Orduyu marka kent haline getireceğiz. Altınordu’yu altın şehir yapacağız. Aşkın bey ile bu çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz. Büyük zevkle yapacağız. Proje ve gönül belediyeciliği ile bunu gerçekleştireceğiz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“AŞKIN TÖREN’E ÖZEL DESTEK İSTİYORUZ”

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da yaptığı konuşmasında Aşkın Tören için özel destek istedi. Bakan Selçuk, “Altınordu Belediye Başkan Adayımızın bizim için ayrı yeri var. Kendisi bizim bakanlığımızın çalışanı. O yüzden de özel olarak da destek istiyoruz. Gönül Belediyeciliğini Altınordu’ya taşıyacağına inanıyoruz. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında 31 Mart önemli. Kapı kapı dolaşacağız. Herkese ulaşacağız ve gönül belediyeciliğini anlatacağız. İlk günkü aşkla, sevdayla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından SKM’nin açılışı gerçekleştirildi.Merkezi gezen heyet daha sonra Süleyman Felek Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundular.

Editör: TE Bilişim