AK Parti Ordu İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "2023 seçimleri bir Cumhurbaşkanlığı seçimidir ancak Türkiye’nin Karabağ operasyonu gibi operasyonları yapsın mı yapmasın mı ve kendi petrolünü çıkarsın mı çıkarmasın mı seçimidir.” Dedi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve partililer tarafından karşılanan Başkan Kabaktepe, şu açıklamalara yer verdi:

HEMŞEHRİLERİMİZ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE DİKKAT ETSİN…

“2 gündür doğduğum topraklardayım. Ben Ordulu hemşehrilerime gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi 17 günlük kapanma dönemi başlıyor. Tabi İstanbul’da bulunan hemşehrilermiz Ordu’ya geliyor. Sıla hasreti ile geldiğimizde mutlaka koronavirüs kurallarına uyalım ki bayramda çifte bayram yapalım.

KİMLİĞİMİ VE KİŞİLİĞİMİ ORDU’DA KAZANDIM…

İnsanın kimliği ilkokul, ortaokul döneminde oturuyor. Bende bu dönemleri Fatsa’da geçirdim. Dolayısıyla kimliğim ve kişiliğimi oturmasında Ordumuzun ciddi bir katkısı ve emeği var. O nedenle Ordumuza teşekkür ediyorum.

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK PARTİSİ…

AK Parti Türkiye’nin en büyük partisidir. AK Parti İstanbul’un da, Ordu’nun da en büyük partisi. Önümüzde2023 ve 2024 seçimi var. İnanıyorum ki 2023 ve 2024’te gerçekleşecek seçimde hem İstanbul’da hem de Ordu’da yine bir numaralı parti AK Parti olacak. 2023 seçiminde İstanbul’dan Cumhurbaşkanımızı Ankara’ya inşallah en büyük oy oranıyla yollayacağız. Çünkü gerek Türkiye’ye sessiz devrim atlatan gerek yatırım ve hizmet noktasında ülkemizi hayal edemediğimiz noktaya taşıyan bir 20 yıllık AK Parti iktidarını yaşıyoruz. 2023’ten sonrada inanıyoruz ki Dünya’nın ilk 3 ülkesi arasına gireceğiz.

ÜLKEMİZ AK PARTİ İLE BİRLİKTE ÇAĞ ATLADI…

Savaş uçağını tekeri olmadığı için kaldırmadığımız, eksiklikler nedeniyle gemilerin birbirine çarptığı dönemlerden geliyoruz. Bugün ise Dünya’nın en büyük ordusuna sahip, kendi savunma ihtiyaçlarının yüzde 70’ini kendi karşılayan bir Türkiye ile karşı karşıyayız.

PANDEMİ DÖNEMİNDE DÜNYA’YA DERS VERDİK…

Pandemi döneminde Avrupa’da hala defnedilemeyen insanlar var. Öleli bir yıl olmuş ve bu cesetleri daha toprağa gömmeyi bile başaramamışlar. Hastanelere insanların alınmadığı, yaşlı olanların bakım evinde ölüme terk edildiği bir batı dünyasından bahsediyoruz. Hastaları paralı tedavi ediyorlar. Zira biz vatandaşlarımızın ücretsiz sağlık hizmetine eriştiği bir ülkede yaşıyoruz. Pandemiyi ekonomik ve sağlık açısından en iyi yöneten bir ülkeyiz. İnsanlarımız bunun farkında.

ÇADIR AÇMADIK HASTANE AÇMADIK…

Bugünkü hastanelere bakalım ve bir de geçmişi düşünün. Bunun ileride daha nasıl olacağını düşünün. Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağız diyen AK Parti’den başka kimse yok. Bu nedenle Türkiye için AK Parti diyoruz. İstanbul’da 45 günde 10 bin yataklı hastane açtık. CHP gibi çadır açmadık.

2023 SEÇİMLERİ SADECE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ DEĞİL…

2023 seçimleri bir Cumhurbaşkanlığı seçimidir ancak Türkiye’nin Karabağ operasyonu gibi operasyonları yapalım mı yapmayalım mı kararının seçimidir. Doğa Akdeniz’de petrolü Türkiye mi çıkaracak yabancı şirketler mi çıkaracak ve para onların cebine mi girecek seçimidir. Askerlerimiz Suriye’den, Kuzey Irak’ta ki operasyondan vazgeçip yeniden memleketimiz terör saldırısına açık hale gelecek, kapalı mı kalacak bunun seçimidir.

HALİT TOMAKİN: “ORDULULAR PARTİ İÇİNDE ÖNEMLİ YERLERDE TEMSİL EDİLDİ”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’de, “AK Parti’nin her döneminde önemli görevlerde Ordulular temsil edildi.” Dedi.

Başkan Tomakin konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2 buçuk yıl önce il başkanı olduğumda bana, 1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimiyle birlikte başlayan iktidar yolculuğumuzda Ordulu kardeşlerimizin çok faydasını gördüm. Adeta benim yürüyüşümün öncüsü oldular demişti. Zaten her dönem partimiz içinde önemli görevlerde Ordulular temsil edildi. Bakan hemşehrilermiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordululara bakış açısı hep farklıdır. Gönlünde ayrı yerimiz var ki İstanbul Ordulu Osman kardeşimize emanet edildi. Gurur kaynağımız oldu. İnanıyorum ki İstanbul’da yaşayan Ordulu kardeşlerim siyasi kimliklerini bir kenara bırakarak Osman başkanımıza sahip çıkacak.” Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim