Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında Altınordu’da faaliyette bulunan seyahat acentecileri ve turizmcileriyle bir araya geldi. Acente sahiplerinin sorunlarını dinleyen Birol Yılmaz belediye başkanlığı görevine gelmesi durumunda Altınordu’da turizmin gelişimi noktasında önemli projelerinin olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz dün akşam saatlerinde Ordu’da turizme yön veren isimlerle bir aradaydı. Altınordu’da turizm konusundaki eksikliklerin konuşulduğu toplantıda Birol Yılmaz Altınordu’nun turizm kenti olması noktasında mücadele edeceğini belirtti.

Altınordu’daki turizmcilerin elçisi olacağım…

Altınordu’da var olan turizm sorununun kendi sorunu olacağına vurgu yapan Birol Yılmaz: “30 yıla yakındır bu şehirde yaşıyorum ve bu şehirde pek çok turizm yatırımcısının yapmış olduğu faaliyetlerde imzam var dolayısıyla bu şehrin sorunu benim sorunum. Zaten bu zamana kadar hep benim sorunum böyle oldu bundan sonra da eğer belediye başkanı olarak seçilirsem işimiz ve birincil önceliğimiz olacak. Ordu’da turizm sorunlarını çözüm mercii Büyükşehirdir ancak ben hiçbir şekilde bu sorun beni ilgilendirmiyor diye seyirci kalmayacağım sizin gibi değerli turizmcilerimizle birlikte sizin elçiniz olacağım. Tabi Altınordu Belediyesi olarak bizimde üzerimize düşen çözmemiz gereken sorunlar olacak o noktada da canla başla sorunların çözümüne yönelik tedbirler alacağız” açıklamasını yaptı.

Ordu yüzünü batıya dönecek…

Ordu’nun turizm kenti olması konusunda çok önemli projelerinin olduğunu söyleyen Birol Yılmaz: “Ordu bir sanayi kenti değil çünkü bunun için gerekli olan altyapı yok, bunun yanında  tarım kenti de değiliz… Evet kırsallarda tarım var ama kent merkezinin tarımla geçinecek bir hali yok. Ordu aslında bir turizm kenti. Dolayısıyla Ordu’nun özellikle Altınordu’nun bir turizm kenti olması gerekiyor. Bu yönde çeşitli projelerim var. Öncelikle Altınordu’nun Festivaller Kenti olması yönünde projelerim var. Ordu’yu uluslararası ölçekte olan bir Festivaller Kenti haline getirdiğimizden öyle eminim ki; inanıyorum. Altınordu batıdan da turist çeken bir kent haline gelecek” ifadelerine yer verdi.

Şehir içinde yaşayanlarla yönetilir…

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Kendisine yöneltilen bu şehri kimlerle yöneteceksiniz yönetime dışarıdan insanlar getirecek misiniz sorusunu ise: “Ben kendimi tanıtırken hep bu şehirde yaşadım ve bu şehrin sorunlarına vakıfım diyorum bu yüzden dışarıdan ithal insanlarla bu şehri yönetemem. Dolayısıyla turizmi içinizden olanlarla bu şehirden olan insanlarla yönetmeliyim” diyerek cevapladı.

Editör: TE Bilişim