MHP Ordu İl Başkanlığına atanmasının ardından ilk kez basının karşısına çıkan Naci Şanlıtürk, “51 yıllık Türk-İslam davasının, yaklaşık 35 yılında bir nefer olarak, ilçe başkanı olarak, il başkanı olarak hizmet ettiğini belirterek, “Rabbim tekrar İl başkanı olarak hizmet etmeyi nasip etti” diye konuştu.

“Davayı terk etmedik”

“Bizim için aslolan dava adamlığıdır” diyen Şanlıtürk, şunları söyledi;

“Biz hiç adamın adamı olmadık birileri için teşkilatı terk etmedik, davayı terk etmedik. 11 yıl önce ayrıldığımız İl Başkanlığından bu zamana kadar, 2012 yılında il başkan adayı olduk, 7 haziran 2015 seçimlerinde, 1 kasım 2015 seçimlerinde ve 24 haziran 2018 seçimlerinde millet vekili aday adayı oldum.

“Şahıslar geçici dava bakidir”

Bizimle bu mücadeleyi verecek olan tüm dava arkadaşlarımıza gönlümüzde, kapımız da açıktır. Gönüller yıkmaya değil gönüller yapmaya geldik. Allah, Türk-İslam davasını muzaffer eylesin. Rabbim, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin.”

“İktidarla uyum içinde çalışacağız”

Genel Başkanın öncülüğünde Genel Merkez tarafından oluşturulan politikalara sıkı sıkıya bağlı kalarak bu politikaların, Ordu iline yansımasını temin edeceklerine de işaret eden MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, “Ordu ilinin de sorunlarını hem Genel Merkezimize, hem Kamu Oyuna duyurulmasında öncülük edeceğiz. Bu sorunların çözümünde cumhur ittifakı bağlamında devletimizin resmi görevlileriyle ve iktidar partisiyle de uyum içinde çalışacağız. Muhterem genel başkanımızın 20 yıldır söylediği gibi tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak ilkelerinden taviz vermeden, 2023 yılı, 2053 yılı ve 2071 yılı hedeflerine ulaşmada bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Ekonomik saldırı!”

Aydınlık Türkiye’nin geleceğinde herhangi bir beka sorunu yaşanmaması adına Cumhur İttifakının ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin öneminin aşikar olduğuna da vurgu yapan Şanlıtürk, konuşmasını şöyle tamamladı;

“Bugün, Kuzey Irakta, Suriye de, Libya da Doğu Akdeniz de büyük bir mücadele verilmektedir. Millet olarak yakın gelecekte Kafkasya da oluşacak düşük yoğunluklu bir mücadelenin içine çekilmekteyiz.

Taviz vermeyeceğiz!”

Son yıllarda olduğu gibi bugün de ülkemiz ekonomik anlamda bir saldırı altındadır. Bu mücadelenin layıkıyla verilebilmesi için Türkiye’de ki milli birlik bütünlük ve istikrar çok önemlidir. Bu istikrarı zedeleyecek en ufak bir söylem içerisinde olmayacağız. Ülkemize ve milletimize gelecek her türlü tehditlere, bölücü-yıkıcı faaliyetlere ve ekonomik saldırılara karşı Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi kale gibi sağlam durmaktadır.

Devletimizin ve milletimizin bekasından asla taviz verilmeyecektir. Bu mücadele İslam mücadelesidir, Türklük mücadelesidir. Milli güçlerle gayri milli güçlerin mücadelesi tarihte olduğu gibi gelecekte de devam edecektir.

Ben buradan Türk-İslam ülküsüne gönül vermiş dava arkadaşlarımı ve tüm hemşerilerimizi Başbuğ Alparslan Türkeş’in dediği gibi; hak yoluna, hakikat yoluna kısacası Allah yoluna davet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene.”

Editör: TE Bilişim